Diensten R. Marechal vloeren B.V.

RMarechal Vloeren biedt alle diensten binnen dek -en afwerkvloeren aan, zoals cementdekvloeren, egalisatievloeren, isolatievloeren en tegelvloeren. Kijk hieronder welk soort vloer bij uw project past.
U kunt voor meer informatie de button aanklikken. Heeft u behoefte aan direct contact dan kunt u altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen en versturen. RMarchal Vloeren staat graag klaar om u te informeren over de mogelijkheden.

Wij geven 5 jaar schriftelijke garantie op de door ons gemaakte zandcementdekvloeren(niet op scheur en krimpvorming).
De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens NEN 2741

CEMENTDEKVLOEREN

Een zandcement dekvloer is voor elk bouwproject van klein tot groot een zeer belangrijk en niet te onderschatten onderdeel. Een zandcement dekvloer kunt u het beste zien als een fundament van uw woning. Zonder een zandcement dekvloer is een vloerafwerking naar keuze onmogelijk.

Meer info
EGALISATIEVLOEREN

Het doel van egaliseren is het creƫren van een gladde, dan wel vlakke ondergrond welke stabiel is om iedere afweking probleemloos aan te kunnen aanbrengen.

Meer info
ISOLATIEVLOEREN

Tegelvloeren zijn sterk en gemakkelijk in onderhoud en uitermate geschikt i.c.m. vloerverwarming. Wanneer u kiest voor vloerverwarming, zorgt dit voor een heerlijk warm gevoel aan uw voeten. In de zomer kan een vloertegel juist weer voor verkoeling zorgen voor uw voeten.

Meer info
TEGELVLOEREN

Een vloer isoleert u om geluidsoverlast tegen tegen te gaan en/of behoud van warmte waardoor uw stookkosten lager zijn. Wist u dat u door een vloer te laten isoleren u tot 40% op u stookkosten bespaart!?

Meer info

Een nieuwe cementdekvloer leggen?

Vraag direct een offerte aan of neem voor een vrijblijvend advies contact op