Cementdekvloer


Een cementdekvloer is voor elk bouwproject, van klein tot groot, een zeer belangrijk en niet te onderschatten onderdeel. Een cementdekvloer kunt u het beste zien als een fundament van uw woning waarop iedere vloerafwerking, inclusief vloerverwarming, naar keuze aangebracht kan worden. Waardoor we kunnen zeggen dat dit zonder een cementdekvloer niet mogelijk zou zijn.

Neem contact op

Cementdekvloer is het fundament van uw woning


Voor een cementdekvloer wordt vaak zowel in de utiliteits- als woningbouw gekozen. Cementdekvloeren zijn bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van verschillende soorten harde of zachte vloerbedekkingen, tegels en epoxy vloeren. Per vrachtwagen kunnen we ongeveer 300m² vloer per dag aanbrengen. Al het materiaal wat hiervoor nodig is wordt door ons zelf met de vrachtwagen meegebracht, dus heeft voor u het voordeel dat er op de bouwplaats geen ruimte meer vrijgehouden hoeft te worden voor de opslag van zand en cement.

Het mengsysteem is computergestuurd waardoor wij een constante kwaliteit kunnen garanderen waarbij het niet uitmaakt of het een cw7 t/m cw25 vloer betreft. Bij RMarechal vloeren staan kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid voorop, zodoende leggen wij al onze vloeren volgens de Nederlandse norm NEN-2741. Daarnaast mogen wij het NOA keurmerk hanteren waardoor u ook op papier verzekerd bent van de beste kwaliteit

cementdekvloer
cementdekvloer laten leggen
cementdekvloer het fundament van uw woning
cementdekvloer, onze specialiteit